Alle soorten zand

Zomaar een strandje in uw tuin voor een leuk feest? Een grote zandbak voor een speeltuin? Zand nodig voor een verbouwing of parkeerterrein? Of moet de tuin opgehoogd worden? Blom Zand en Grond levert de beste kwaliteit zand in alle soorten tegen de scherpste prijzen in de omgeving van Haarlemmermeer. Denk bv. aan geel zand, zwart zand, vloerenzand en drainzand. Het zand wordt los of in bigbags bij u woning, bedrijfspand of bouwlocatie bezorgd en u betaalt bij levering (contant of per pin).

Niet alleen leveren, maar ook afvoeren hoort tot de mogelijkheden bel of mail voor meer informatie, het kan zo gek nog niet zijn of bij Blom hebben ze daar een oplossing voor!

Hieronder staat een overzicht van onze producten. Heeft u een afwijkende order? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen vrijwel elke soort zand in elke hoeveelheid leveren.

1/2 Big Bag zand ( 500 liter)

€ 50,-

Big bag zand

€ 85,-

Incl. transport

Aanvulzand en tuingrond, met gemak in een grote zak ca 1000 liter.

Wilt u in het weekend uw tuin aanpakken? maar al eerder uw zand geleverd hebben,

dan kunnen wij het ook voor u in grote zakken (bigbags) klaar zetten zodat het zand niet meteen weg waait bel gerust voor meer informatie, of doe uw bestelling op deze site, en wij zorgen voor een snelle levering op afspraak.

Zand los gestort per kuub

€ 70,-

incl. transport

aanvul zand, of zand om uw tuin opnieuw mee te bestraten

wij leveren, snel en voordelig met een

all inclusief prijs per kuub,aanvulzand/zeezand

indien u zich binnen ons levering gebied bevind

prijs voor los gestort is een prijs gekiept achter de vrachtwagen

Uw zand snel bezorgd

Wij bezorgen zand in een straal van 25 kilometer rondom onze vestigingsplaats Zwanenburg (gemeente Haarlemmermeer), bijvoorbeeld in plaatsen als Hoofddorp, Haarlem, Zwanenburg, Amsterdam, Halfweg, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Vijfhuizen, Rijsenhout, Lisserbroek, Zwaanshoek, Abbenes, Cruquius, Beinsdorp, Lijnden, Heemstede, Heemskerk, Beverwijk, Uithoorn, Mijdrecht, Vinkeveen en Schiphol.

U betaalt ons pas bij aflevering. U kunt contant betalen of met onze mobiele pinautomaat.