Grond

Tijd voor het vernieuwen van uw tuinaarde? Of wilt u een goede start voor de tuin bij uw nieuwbouwpand? Blom Zand en Grond levert elke soort en hoeveelheid grond, los of in bigbags. Onze grond is perfect geschikt als bodembedekker. Wij hebben verschillende soorten tuinaarde, bv. voor borders (planten) en gazon. Wij beschikken ook over het juiste materieel om de grond netjes en snel bij uw woning of bedrijf te bezorgen. En dat voor de laagste prijzen in Haarlemmermeer en omgeving!

Niet alleen leveren, maar ook afvoeren hoort tot de mogelijkheden bel of mail voor meer informatie, het kan zo gek nog niet zijn of bij Blom hebben ze daar een oplossing voor!

Hieronder vindt u een overzicht van onze producten en prijzen. Heeft u een andere of bijzondere wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u ook graag advies.

1/2 Big Bag Grond ( 500Liter)

€ 60,-

1/2 Big Big ( 500 liter) Potgrond

€ 75,-

Big bag tuinaarde

€ 95,-

Incl. transport

Aanvulzand en tuingrond, met gemak in een grote zak ca 1000 liter.

grond/tuinaarde geleverd per BIGBAG

€ 95.-

incl 21% B.T.W  en transport binnen ons bezorgings gebied

grond/tuinaarde los gestort geleverd per kuub

€ 80,-

incl B.T.W en transport binnen ons bezorgings gebied

Uw grond snel bezorgd

Wij bezorgen grond in een straal van 25 kilometer rondom onze vestigingsplaats Zwanenburg (gemeente Haarlemmermeer), bijvoorbeeld in plaatsen als Hoofddorp, Haarlem, Zwanenburg, Amsterdam, Halfweg, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Vijfhuizen, Rijsenhout, Lisserbroek, Zwaanshoek, Abbenes, Cruquius, Beinsdorp, Lijnden, Heemstede, Heemskerk, Beverwijk, Uithoorn, Mijdrecht, Vinkeveen en Schiphol.

U betaalt ons pas bij aflevering. U kunt contant betalen of met onze mobiele pinautomaat.