Grond

Tijd voor het vernieuwen van uw tuinaarde? Of wilt u een goede start voor de tuin bij uw nieuwbouwpand? Blom Zand en Grond levert elke soort en hoeveelheid grond, los of in bigbags. Onze grond is perfect geschikt als bodembedekker. Wij hebben verschillende soorten tuinaarde, bv. voor borders (planten) en gazon. Wij beschikken ook over het juiste materieel om de grond netjes en snel bij uw woning of bedrijf te bezorgen. En dat voor de laagste prijzen in Haarlemmermeer en omgeving!

Hieronder vindt u een overzicht van onze producten en prijzen. Heeft u een andere of bijzondere wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u ook graag advies.

Uw grond snel bezorgd

Wij bezorgen grond in een straal van 25 kilometer rondom onze vestigingsplaats Zwanenburg (gemeente Haarlemmermeer), bijvoorbeeld in plaatsen als Hoofddorp, Haarlem, Zwanenburg, Amsterdam, Halfweg, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Vijfhuizen, Rijsenhout, Lisserbroek, Zwaanshoek, Abbenes, Cruquius, Beinsdorp, Lijnden, Heemstede, Heemskerk, Beverwijk, Uithoorn, Mijdrecht, Vinkeveen en Schiphol.

U betaalt ons pas bij aflevering. U kunt contant betalen of met onze mobiele pinautomaat.